CERTIFICĂRI

Fundaţia Şcoala Portuară organizează cursuri de formare profesională a adulţilor care se finalizează cu: certificate de calificare profesională/ certificate de absolvire însoţite de o anexă denumită “Supliment descriptiv al certificatului” (în care sunt precizate competenţele profesionale dobândite), recunoscute la nivel naţional/ internațional, certificate/ adeverințe tip Fundaţia Școala Portuară și autorizaţii/ taloane/ atestate ISCIR.

În conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților republicată, și Metodologia certificării formării profesionale a adulților, furnizorul de formare profesională autorizat poate elibera următoarele tipuri de certificate:

a) pentru programe de calificare sau recalificare, certificat de calificare profesională;
b) pentru programe de inițiere, perfecționare, specializare, precum și la absolvirea fiecărui modul, în cazul programelor de formare profesională structurate pe module, certificat de absolvire.
Certificatele de calificare profesională sau de absolvire se eliberează însoțite de o anexă denumită ,,Supliment descriptiv al certificatului”, în care se precizează competențele profesionale dobândite.

certificat calificare profesionala

 

certificat absolvire

 

supliment descriptiv fata

 

supliment descriptiv verso

 

Pentru ocupaţiile care sunt incluse în domeniile de reglementare ISCIR, Fundaţia Şcoala Portuară respectă normele impuse de Prescripţiile Tehnice ISCIR, privind pregătirea în vederea autorizării pentru practicarea meseriilor: macaragiu, stivuitorist, liftier, fochist clasa A, fochist clasa C, sudor, stagii de instruire în vederea prelungirii autorizațiilor, precum şi legislația specifică instruirii: operator RSVTI modul A și modul B, RSL - IR, RSL - IP, RTS modul A și modul B.

autorizatie ISCIR

 

talon autorizatie ISCIR

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Testimoniale

Toma Cristian Mihai
18-05-23, 13:18
Experiența, seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul colectivului Fundației Școala Portuară m-au determinat să-mi “șlefuiesc” … read more