INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE

Fundaţia Şcoala Portuară organizează cursul de perfecţionare în ocupaţia Inspector/referent resurse umane (Cod C.O.R. 333304), autorizat în conformitate cu O.G.129/2000 privind formarea profesională a adulţilor.

Cui recomandăm cursul de Inspector (Referent) resurse umane?

În conformitate cu H.G. 500/2011 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care intocmesc si gestioneaza documentele de evidenta a personalului, organizeazea recrutarea personalului, completeaza si sa gestioneaza programul REVISAL (registrul de evidenta al salariatilor), completeaza statele de plata si realizeaza dosare de pensionare precum si alte activitati caracteristice domeniului resurselor umane si medierea conflictelor.

Actualmente, perfectionarea inspectorului de resurse umane apare ca fiind o necesitate. Schimbarile legislative intervenite in ultima perioada ne obliga la o cunoastere in profunzime, simtindu-se astfel nevoia unui specialist de resurse umane, care sa asigure conformitatea cu legea.

Durata instruirii:

Durata instruirii este de 80 ore.

Condiţii de participare la curs:

­  • absolvenţi ai învăţământului liceal,
­  • persoane apte din punct de vedere medical pentru inspector resurse umane.

Certificări:

­ În conformitate cu Ordinul comun al MECT nr. 5.253/16.10.2003 şi MMSSF nr. 501/08.10.2003, “privind metodologia certificarii formarii profesionale a adulţilor” cu modificările şi completările ulterioare:

 • Certificat de absolvire, însoţit de o anexă denumită “Supliment descriptiv al certificatului” în care sunt precizate competenţele profesionale
dobândite.

Documentele personale de inscriere la curs:

 • BI/CI - copie
 • certificat nastere - copie
 • diploma studii de bază - original si copie
 • aviz medical/ adeverinta medicală cu menţiunea “apt inspector resurse umane”.

Buton inscriere

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Testimoniale

Toma Cristian Mihai
18-05-23, 13:18
Experiența, seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul colectivului Fundației Școala Portuară m-au determinat să-mi “șlefuiesc” … read more