Responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii de ridicat RSL-IR - modul B

Fundaţia Şcoala Portuară organizează programul de instruire in vederea prelungirii valabilității atestatului Responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii de ridicat - RSL-IR, în conformitate cu Ordinul Inspectorului de Stat Şef al ISCIR nr. 165 / 2011 pentru aprobarea „Metodologiei privind atestarea personalului tehnic de specialitate în domeniul ISCIR”, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 20.04.2016.

Condiţii de prelungire a valabilități atestatului:

Persoanele care doresc prelungirea valabilității atestatului Responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii de ridicat - RSL-IR trebuie sa urmeze un program de instruire. La sfârşitul programului de instruire, Fundatia Scoala Portuara eliberează participanţilor o adeverinţă de participare la programul de instruire (conform anexa nr. 4 la ORDINUL ISCIR nr. 165 / 2011 - model adeverinta).
Persoanele care doresc prelungirea valabilitatii atestatului depun la ISCIR cu cel putin 30 de zile inainte de data expirarii valabilitatii acestuia următoarele documente:

• cererea de prelungire a valabilitatii atestatului;

• atestatul eliberat de catre ISCIR; memoriul de activitate pentru perioada de valabilitate a atestatului din care sa rezulte desfasurarea activitatii pentru care a fost obtinut atestatul;

• copia actului de identitate;

• copia adeverintei (documentului de participare la programul de instruire) in vederea prelungirii valabilitatii atestatului, obtinut cu cel mult un an inainte de data expirarii valabilitatii atestatului.

ISCIR prelungeste valabilitatea atestatului pe o perioada de 2 ani.

Program instruire:

Durata de instruire este de 12 ore. Instruirea se va desfasura la sediul Fundaţiei Şcoala Portuară.

Documentele personale de inscriere la curs:

• actul de identitate – original si copie;

• atestatul care urmează a fi înlocuit - copie.

Buton inscriere

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Testimoniale

Toma Cristian Mihai
18-05-23, 13:18
Experiența, seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul colectivului Fundației Școala Portuară m-au determinat să-mi “șlefuiesc” … read more