SITUAŢIA CURSANŢILOR

În perioada 1997 – prezent, Fundaţia Şcoala Portuară a şcolarizat un număr de peste 19.000 cursanţi, cu certificare recunoscută la nivel naţional, în conformitate cu legislaţia în vigoare la momentul organizării cursurilor.

În această perioadă Fundaţia Şcoala Portuară a realizat servicii de formare profesională pentru un număr de peste 1000 agenți economici/ instituții și pentru un număr de peste 3000 persoane fizice.

MĂSURI ACTIVE

Fundaţia Şcoala Portuară a prestat servicii de formare profesională pentru şomeri şi persoane în căutarea unui loc de muncă, conform caietelor de sarcini elaborate de AJOFM Constanţa, în următoarele meserii: conducător autostivuitor; macaragiu; sudor electric; cofetar; bucătar; docher; stivuitorist.
Fundaţia Şcoala Portuară în cadrul acestor programe de măsuri active şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale de a plasa absolvenţii cursurilor, demonstrând rolul activ pe care îl are în ocuparea forţei de muncă.

ELABORARE DOCUMENTAŢII

Fundaţia Şcoala Portuară s-a implicat în elaborarea documentaţiilor de bază necesare pentru organizarea programelor de formare profesională:

  • Standarde ocupaţionale (prezentate mai jos);
  • Planuri de pregătire;
  • Programe şcolare;
  • Suporturi de curs.

 

LISTA STANDARDELOR OCUPAŢIONALE

realizate de Fundaţia Şcoala Portuară/ validate de ANC

lista standard

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Testimoniale

Drăgan Marius
18-05-22, 07:33
Curs: Mașinit pod rulant.
Pot spune că am la activ mai multe cursuri de calificare și autorizare necesare meseriei în care îmi prestez … read more