Testimoniale

1. Drăgan Marius
Curs: Mașinit pod rulant.
Pot spune că am la activ mai multe cursuri de calificare și autorizare necesare meseriei în care îmi prestez activitatea, dar am rămas profund impresionat de FUNDAȚIA ȘCOALA PORTUARĂ. Am învățat într-o sală de curs mare, curată, luminată și dotată corespunzător pentru desfășurarea activității.
Recomand oricui!

2. Toma Cristian Mihai
Experiența, seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul colectivului Fundației Școala Portuară m-au determinat să-mi “șlefuiesc” personalitatea și să-mi perfecționez activitatea profesională în cadrul acestei Fundații.
De aceea am ales să urmez mai multe cursuri în acest cadru mai mult decât ideal, cum ar fi: Operator dană, Formator, Înspector în domeniul SSM și Evaluator de furnizori și programe de formare profesională.
Recomand călduros celor care vor să facă din activitatea lor profesională un standard în ceea ce privește cunoștințele acumulate, dar și un model de urmat pe piața muncii locală și națională.

3. Bârdan Cristian
Cursuri urmate: Macaragiu; Mașini terasamente; Instalator tehnico-sanitar și de gaze
În urma cursurilor urmate în Școala Portuară am trăit o experiență plăcută. Mulțumesc atât cadrelor cât și instructorilor. Recomand tuturor să urmeze cursurile Școlii Portuare.
Vă mulțumesc.
4. Dumitriu Marcel – RSVTI B
Sunt la al doilea curs organizat de Fundația Portuară. Sunt foarte mulțumit de modul de organizare a cursurilor, de lectorii nominați, de varietatea cursurilor care respectă în totalitate atât legislația cât și necesitatea în desăvârșirea profesională.
Mulțumesc tuturor.

5. Neacșu Gabriel – am făcut școala de stivuitoriști și terasamente, am rămas cu o impresie bună, și o învățătură perfectă cu ajutorul unor profesioniști. Mulțumesc!

6. Lazăr Mircea
Am urmat cursul de stivuitorist și mi s-a părut foarte bine structurat și cu informații utile. Prezentarea a fost de asemenea foarte amănunțiță și exemplificată corect. Mulțumiri colectivului care a realizat cursul și prezentarea.

7. Popa Viespe Constantin
Curs de stivuitorist și curs de Mașinist la mașini pentru terasamente.
Sunt foarte mulțumit de Școala Portuară. Sunt profesori excepționali care te învață și îți explică cu adevărat încât toată lumea să înțeleagă.

8. Ioga Dumitru
Curs de Mașinist pentru mașini terasamente
Sunt foarte mulțumit de Școala Portuară. Sunt profesori excepționali care te învață și îți explică cu adevărat încât să reți lucruri esențiale.

9. Sîrbu Daniel
Curs de Mașinist pentru mașini terasamente
Am o părere foarte bună despre această școală, datorită condițiilor foarte bune.

10. Badea Andrei Teodor
Curs fochist
Mulțumit pe deplin de acest curs, unde am acaparat o multitudine de informații benefice. Suportul de curs foarte bine pus la punct, la fel și coordonatorul. Condiții excepționale de curs, atât sala cât și școala. Super mulțumit de această școală.

11. Agafiței Dorin
Curs: Mașinit pod rulant.
Am făcut un curs foarte bun, din care mi-am aprofundat multe cunoștințe noi, pe care le voi pune și în practică. Predarea cursului a fost excelentă. Vă mulțumesc.

12. Toma Neculai
Curs: Mașinit pod rulant.
Sunt foarte mulțumit de Școala Portuară. Este foarte benefică pentru tineri și pentru cei care vor să-și facă a doua meserie. Profesorii sunt excepționali care te învață pe înțelesul tuturor. Vă mulțumesc.

13. Bobîrnac Dumitru
Curs: Mașinit pod rulant.
Sunt mulțumit de Școala Portuară. Prin însușirea acestei calificări îți dă ocazia schimbării locului de muncă, dacă e cazul. Vă mulțumesc.

14. Vidinei Alexe
Curs: Mașinit pod rulant.
Mulțumit de curs, este bine organizat, bine structurat. Sala de curs bine pregătită, profesori buni și cursul oferă posibilitatea acumulării cunoțtințelor necesare desfășurării activității de macaragiu în viitor.

15. Tonu Ion Cristian
Cursuri: Macaragiu; Mașini la mațini pentru terasamente
Mulțumim Fundației Școala Portuară Constanța pentru profesionalismul arătat din orice punct de vedere, în special școlar. Mulțumim și cadrelor, instructorilor pentru profesionalismul arătat.
Vă mulțumesc.
Recomand tuturor tinerilor, lucrătorilor portuari pentru a opta la cursurile Fundației Școala Portuară.

16. Georgescu Robert
Curs: Mașinit pod rulant.
Sunt foarte mulțumit de experiența care am acumulat-o pe durata cursului la ȘCOALA PORTUARĂ.
Personalul a fost foarte OK, am acumulat cunoștințele necesare și sunt foarte bucuros că am avut ocazia să învăț de la niște oameni foarte bine pregătiți. Vă mulțumesc.
Recomand tuturor!!

17. Jurjea Eugen
Am urmat cursul de Legători de sarcină și mi s-a părut foarte bine structurat și cu informații utile. Prezentarea a fost de asemenea foarte amănunțiță și exemplificată corect. Mulțumiri colectivului care a realizat cursul și prezentarea.

18. Irizea George
Pot spune că am făcut cursul de motostivuitor în cadrul FUNDAȚIEI ȘCOALA PORTUARĂ în urma acestui curs sunt foarte bucuros, îmi este de folos pe mai departe. Cursurile au fost foarte bine explicate atât verbal cât și pe suport. Pot recomanda oricărui prieten, coleg această școală.

19. Rotaru Jan
Curs fochist clasa C
Mai am la activ cursuri de calificare și autorizare necesare domeniului în care îmi prestez activitatea, dar am rămas impresionat de Fundația Școala Portuară. Am fost pregătit într-o sală frumoasă și mare, destul de mulțumit de spațiul în care sa ținut cursurile. O recomand oricui.

20. Avram Nicolae
Curs FOCHIST CLASA
Am la activ cursul de stivuitorist și autorizație tot la ȘCOALA PORTUARĂ și sunt foarte mulțumit și de cursul de fochist predat într-o sala foarte frumoasă și curată. Vă mulțumesc foarte mult și le recomant tuturor.

21. Firulescu Costin
Curs STIVUITORIST și operator RSVTI
Am absolvit în cadrul Școlii Portuare cursul de stivuitorist și cursul de operator RSVTI. Consider că toate cunoștințele acumulate în cadrul acestor cursuri îmi sunt și îmi vor fi de folos în activitatea actuală cât și pe viitor. Metoda de predare a fost foarte bună și vreau să mulțumesc Fundației Școala Portuară pe această cale. Recomand și voi recomanda în continuare Fundația Școala Portuară.

22. Năstase Adrian
Am urmat două cursuri la Școala Portuară (Macaragiu și Stivuitorist). Cursurile s-au desfășurat într-o ambianță plăcută cu formatori profesioniști, cursuri la care am venit cu drag. Recomand oricui cursurile de formare profesională de la Fundația Școala Portuară. Mulțumesc întregii echipe a școlii pentru implicare în formarea noastră.

23. Olteanu Răzvan
Am urmat cursul de stivuitorist în cadrul Fundației Școala Portuară. Am avut parte de condiții foarte bune de desfășurare a cursului și de metode de predare noi și interesante. Voi recomanda și altora să urmeze cursuri de formare profesională la Școala Portuară.

 

24. Toma Ion
Am urmat cursul de OPERATOR DANĂ – STIVATORIE în cadrul Fundației Școala Portuară. Sunt foarte mulțumit de toate cursurile pe care le-am urmat.
Vă mulțumesc.

25. Toma Aișe
Am urmat cursul de operator dană în cadrul Fundației Școala Portuară. Înființarea acestei fundații are un efect asupra cursanților, un prilej pentru a învăța lucruri noi, a învăța lucruri despre profesia noastră.

26. Preda Georgiana
Am urmat cursurile scolii portuare, de unde am învățat foarte multe lucruri utile, toate cursurile au fost interesante. Am învățat să folosesc calculatorul în excel, lucru care mă ajută, toate subiectele care au fost prezentate la toate cursurile d-voastră mi-au schimbat ideea de a fi expeditor. Vă mulțumesc!

27. Bara Franga
Am urmat cursul de operator dană expediții. Sunt foarte mulțumită de modul de organizare a cursurilor, sunt îndrumători extraordinari care te învață și-ți explică încât să înțelegi tot, încât să acumulezi multe cunoștințe.

28. Goga Laura
Am urmat cursurile Școlii Portuare unde am învățat multe lucruri utile, toate cursurile au fost interesante. Am învățat multe lucruri noi. La acest curs am acumulat multe cunoștințe noi.

29. Rădulescu Andrei
Am urmat cursul de operator dană la Școala Portuară și pot spune că am rămas plăcut impresionat în urma activităților desfășurate. Am acumulat o serie de informații care îmi vor fi utile în desfășurarea acțiunii la locul de muncă.

30. Adam Ionel
Am urmat cursul de operator dană la Școala Portuară unde am învățat foarte multe lucruri utile, toate cursurile au fost interesante. Recomand oricui să le urmeze.

31. Milea Marius – curs Operator dană 2016 – 2017
Mulțumesc îndrumătorilor pentru informațiile prezentate. Ne-au fost prezentate aspecte utile privind activitatea de operare nave dar și informații generale legate de activitatea din port și de la operare nave, cum ar fi modele documente, utilizare PC.

32. Grigorescu Bogdan - curs Operator dană 2016 – 2017
Mulțumesc pentru:
- condițiile foarte bune în care s-au desfășurat cursurile;
- informațiile detaliate pe care le-am primit în cadrul cursurilor;
- profesorilor care au avut răbdare și au încercat să ne ofere cât mai multe informații utile.

33. Rușit Birol
Instructorii sunt foarte bine pregătiți oferind cursanților posibilitatea acumulării de cunoștințe. Mulțumesc instructorilor pentru răbdare și profesionalism!

34. Avram Marian –
Curs Operator dană 2016 /2017
Profesori foarte buni, pregătire excelentă, cu siguranță o să profesăm excelent. Vă mulțumesc.

35. Dănăilă Cosmin
Curs Operator dană 2016/ 2017
Am urmat acest curs şi am rămas profund impresionat în urma activităților petrecute la Școala Portuară. Profesori foarte bine pregătiți și foarte calmi.

36. Șerban Claudiu
Curs Operator dană 2016/ 2017
Am urmat acest curs. Consider că am avut multe lucruri utile de învățat la acest curs ce îmi vor fi de folos pe viitor în domeniul în care voi lucra. Profesorii de la acest curs sunt foarte pregătiți și își dau silința să ajute cursanții cât de mult posibil să înțeleagă cursurile cât mai bine.

37. Rotaru George Cosmin
Curs Operator dană
Cursul de operator dană urmat de mine a fost foarte frumos și foarte interesant, deoarece mă va ajuta pe viitor foarte mult la locul de muncă unde voi fi.

38. Mihai Paul
Curs macaragiu
- condiții bune de a învăța
- profesori foarte bine pregătiți
- explicații simple pe înțelesul tuturor.

39. Munteanu Marian
Curs Operator dană 2016/ 2017
- formatori bine pregătiți
- suport logistic adegvat
- informații de abordat în viitor

40. Mocanu Marius Cristian
- formatori bine pregătiți
- igienă maximă și disciplină

41. Ștefan Vasile Florin
- un curs foarte bun la care a oferit o pregătire excelent de bună.

42. Condrea Daniel
- formatori foarte bine pregătiți
- igienă corespunzătoare
- seriozitate

43. Robu Ștefan
- foarte bine explicativ
- o atmosferă primitoare
- o sală curată

44. Curcan Adrian
- condiții foarte bune
- o sală curată
- o atmosferă primitoare
- seriozitate

45. Lucuț Lucian – curs macaragiu
Am o părere foarte bună. Profesorii țin programul destul de flexibil.

46. Țurloiu Bogdan
O părere foarte bună. Sper ca acest curs să îmi folosească.

47. Ștefan Dumitru
- un curs foarte bun
- o atmosferă foarte primitoare

48. Tănase Dumitru Cristian
Am o părere foarte bună atât pentru școală și felul în care sunt pregătit.
O părere foarte bună!!!
O părere foarte bună bună!

49. Ali Selcin
Am o părere foarte bună. Conducerea și profsori sunt o echipă care te ajută, învață și îți explică tot ce ai nevoie.

50. Florea Ionuț
Curs macaragiu
Un curs foarte bun pentru noi.

51. Balteș Lucian
Școala Portuară Constanța este foarte benefică pentru instruirea și dezvoltarea cursanților. În ultimii ani s-au îmbunătățit condițiile în care se desfășoară cursurile și calitatea profesorilor este foarte bună.

52. Ioniță Daniel
Cursurile din școala portuară sunt foarte importante pentru formarea unui cursant în câmpul muncii. Instructorii foarte pricepuți.

53. Mina Cezar
Cursurile sant folositoare și necesare. Profesori foarte pricepuți.

54. Sabo Teodor
- cursurile școli portuare sînt folositoare
- impresia este foarte bună

55. Țintă Marian
- Aceste cursuri sunt folositoare formării profesionale
- Impresia despre aceste cursuri este foarte bună 

56. Bărbieru Bogdan – curs Stivuitorist
Este primul curs de acest gen în cei 26 de ani de muncă. Surprinzător, mi-a plăcut şi avut ce învăţa. Deci, m-am convins că toată viaţa poţi învăţa ceva nou.
Succes în continuare!

57. Zărnescu Florina – curs Stivuitorist
Mulţumesc îndrumătorului de curs şi voi recomanda cu plăcere cunoscuţilor să urmeze acest curs la Şcoala Portuară. Vă doresc mult succes. Mulţumesc!

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Testimoniale

Bârdan Cristian
18-05-23, 13:18
Cursuri urmate: Macaragiu; Mașini terasamente; Instalator tehnico-sanitar și de gaze
În urma cursurilor urmate în Școala Portuară am trăit o … read more